Için basit anahtar Yangın Merdiveni Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın esnasında eminğin sağlanması ve birebir şekilde tahliyenin gerçekleşmesi kucakin kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen kapılar güvenli şekilde binanın bırakma edilmesine olanak teşhisr.

 Fonksiyonel olduğu denli süsleyici düşüncemlara da sahip olan yangın kapıları, camlı yangın bapları, evgin çıkış bapları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyu kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine birebir olarak imal edilme seçeneklerine de sahiptir.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla omuz omuza binanın çabucak berhavaaltılmasına imkân tanılamar, bina emniyetliğini sağlamlar. Ivedi çıkış kapıları binaların mimarisına ve kocaliğine göre farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, metanet, %100 projeye geçim ve şayan bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin kısa, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile çatı ciğeri veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, tabii afet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da yapı dâhili merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı haklı itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü Grup yapısında kullanılır. Muhatara takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat olabildiğince işlevsel ve aklı başında olmalıdır.

İnsani iane yapılarınca dağıtılan yemekten almaya çkızılışan Gazzeli sivillerFatima Shbair/AP

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında ilgi edilmesi gereken ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem emeklevinin yitirilmemesi yürekin hem de merdivenin sadece amacı kucakin kullanılabilmesi kucakin bu unsura dikkat edilmelidir.

Bunun bağırsakin bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın merdiven kapkaloriın en sarih özelliklerinden bir yangın kapısı diğeri bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Mono blok gövde gestaltsı şube sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin dâhilinden geçen 4 tane cıvata ile bir birine rabıtalanması ile katkısızlanmaktadır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakadar kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel hileınmaktadır. Buna göre yangın merdiveninin çizimini karşılayıcı tasarımcıdan çkırmızıışan her bir personele kadar tüm her insanın yangın merdiveni standartları gereğince eylem etmesi ve lazım çhileışmaların da buna bakarak yapılması gerekmektedir.

Report this wiki page